Σχολικό έτος 2019-2020

 

  • Αγιασμός: Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου εύχεται σε όλους να έχουν μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά!

 

  • Διάστημα: Ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε τη φετινή χρονιά να πραγματοποιήσει πρόγραμμα με θέμα «Το διάστημα». Τα παιδιά μέσα από διαθεματικές δραστηριότητες έμαθαν, «ταξίδεψαν», ανακάλυψαν, έπαιξαν, διασκέδασαν και γνώρισαν τον κόσμο του διαστήματος.

 

  • Χριστούγεννα: Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν τους γονείς τους. Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο μας χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με τη συμμετοχή των γονέων. Τα παιδιά έκαναν χριστουγεννιάτικες  κατασκευές με τη βοήθεια των γονιών τους και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Καλά Χριστούγεννα και Καλή χρονιά σε όλους!

 

  • Απόκριες: Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, τιμήσαμε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης και οργανώσαμε μεγάλο γλέντι!!!!!Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου αποκριάτικο πάρτυ. Οι μασκαράδες μας διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

 

  • Μένουμε σπίτι: Λόγω των έκτακτων συνθηκών από την πανδημία του κορωνοϊού το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου αποφάσισε να συνεχίσει την επικοινωνία με τους μαθητές του μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Εφαρμόστηκε ασύγχρονη εκπαίδευση, καθώς και σύγχρονη μέσω τηλεδιασκέψεων.

  • Επαναλειτουργία σχολείου: Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 επαναλειτούργησε το Νηπιαγωγείο τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

  • Λήξη σχολικής χρονιάς: Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 έληξε η φετινή σχολική χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους!